Skip to content

Инвестирањето наскоро достапно до секого

Што добивате вие?

Заработка од инвестирање во портфолио водено од 
дваесетте врвни менаџери на Волстрит!

 

Со помош на нашиот иновативен софтвер кој користи финансиски алгоритми базирани на истражувања наградени со Нобелова награда за економија, обезбедуваме оптимално инвестирање и долгорочен профит за клиентите.

 

Остави ни контакт и дознај повеќе!

Како инвестираме ние

поврат на инвестиција

Мудро инвестирање

Вештачка интелигенција која го надминува растот на светските берзи.

Нашиот супер компјутер работи за вас.

диверзификација, инвестирање

Широка диверзификација

Рамномерна изложеност на акциите во портфолиото.

Не ги ставаме сите јајца во една кошничка.

ниски трошоци за инвестирање, ниска провизија

Наjниска провизија

Најниски трошоци за инвестирање во Македонија и регионот.

Како креираме оптимално портфолио? Дознај сега!